Ηλεκτρικό Μπάρμπεκιου Σταντ 2000W BBQ King 221-0137 Life
€49.48
Tax included
5-7 εργάσιμες

Ηλεκτρικό Μπάρμπεκιου με σταντ 2000W.

Διαθέτει μεγάλη επιφάνεια ψησίματος 36 x 24 cm, η οποία σας επιτρέπει να ψήσετε μεγάλη ποσότητα κρεάτων και λαχανικών ταυτόχρονα, διαθέτει επίσης ρυθμιζόμενο θερμοστάτη για να ψήνετε στην θερμοκρασία που εσείς προτιμάτε και σας δίνει την δυνατότητα τοποθέτησης της σχάρας ψησίματος σε δύο επίπεδα ύψους.

Η LIFE BBQ King μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως stand είτε ως επιτραπέζια, χάρη στα αποσπώμενα πόδια που διαθέτει. Η στιβαρή της κατασκευή εξασφαλίζει σταθερότητα σε διάφορες επιφάνειες και το καθιστά την ιδανική επιλογή για ψήσιμο στο σπίτι, στον κήπο ή στο camping!

Το καθάρισμά της γίνεται πανεύκολα, χάρη στην αποσπώμενη σχάρα και στον αποσπώμενο μεταλλικό δίσκο συλλογής λίπους και υγρών.

Με επιφάνεια ψησίματος 36X24εκ και ρυθμιζόμενο θερμοστάτη με φωτεινή ένδειξη. Διαθέτει 2 επίπεδα ύψους τοποθέτησης της σχάρας ψησίματος, μεταλλικό δίσκο συλλογής λίπους και υγρών και περιστροφικό διακόπτη κλειδώματος / ξεκλειδώματος στοιχείου της αντίστασης, 2 σε 1, stand και επιτραπέζιο BBQ (αποσπώμενα πόδια). Από τη Life

Brand Life
Reference 221-0137
Color
  • Black
Quantity

Data sheet

Height (cm)
78
Wattage (W)
2000
New product

No customer reviews for the moment.

Add a review

Your email address will not be published.Required fields are marked*