Ηλεκτρική Εστία Opti V με Opti V effect 3D Dimplex Sieline
€3,348.00
Tax included
10-15 εργάσιμες

Ηλεκτρική εστία για τοποθέτηση μέσα σε κατασκευή. Μοναδική τεχνολογία Opti-V effect 3D. Με LED φώτα λειτουργίας στο εσωτερικό των ξύλων για ρεαλιστικό εφέ, εσωτερικό ηχείο με ρύθμιση αυξομείωσης θορύβου από ξύλα που καίγονται, κοντρόλ, χωρίς θέρμανση. Από τη Sieline/Dimplex.


Opti-V

Το Opti-V χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία High Definition TV για να αναδείξει την ρεαλιστικότητα ενός πραγματικού τζακιού. Το μοναδικό και πατενταρισμένο εφέ της, συνδυάζει design ποιοτικών υλικών και εκπληκτικές εικονικές σπίθες που βγαίνουν μέσα από τρισδιάστατα κούτσουρα που εσωτερικά λαμπιρίζουν με LED λάμπες. Τέλος ένα εσωτερικό ακουστικό με ηχητικές λεπτομέρειες από φλεγόμενα ξύλα, προσδίδουν ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Brand Dimplex
Reference Opti V Single Dimplex
Width
Quantity

Ηλεκτρικά Τζάκια Dimplex

Ζεστασιά που συμφέρει σε ατμόσφαιρα που εμπνέει

Επίτοιχα, επιδαπέδια ή εντοιχιζόμενα, τα ηλεκτρικά τζάκια ήρθαν για να αντικαταστήσουν τις πολυδάπανες παραδοσιακές εστίες, προσφέροντας ζεστασιά δίχως έννοιες, για ατέλειωτες ώρες θαλπωρής με την οικογένεια ή τους φίλους. Αξιοποιώντας την πιο εξελιγμένη τεχνολογία της θέρμανσης, τα ηλεκτρικά τζάκια αποτελούν μια σύγχρονη και ξεχωριστή επιλογή, κυρίως για τους παρακάτω λόγους:

- Προσφέρουν ποιοτικότερη και μεγαλύτερου εύρους θέρμανση από τα κλασικά τζάκια, δίχως τα πολλαπλά προβλήματα που προκαλούνται από τη φωτιά και την καύση των ξύλων.

- Προστατεύουν από την αιθαλομίχλη και δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον εντός και εκτός του χώρου.

- Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά και αξιοποιούν έξυπνες τεχνολογίες, διασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα απόδοσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Συνεισφέρουν όχι μόνο στο περιβάλλον, αλλά και στις οικονομίες σας.

- Προσαρμόζονται άψογα στις ανάγκες κάθε χώρου και στολίζουν ανεξάρτητα από τη διαρρύθμιση και το μέγεθός του, καθώς διατίθενται σε πολλά διαφορετικά μοντέλα.

Data sheet

Height (cm)
45
Depth (cm)
35
Design
Modern
Style/Shape
Rectangle
Heating
No

Specific References

ean13
7005100003

No customer reviews for the moment.

Add a review

Your email address will not be published.Required fields are marked*