Ηλεκτρική Εστία Cassette 1000 με optimyst effect 3D Dimplex Sieline
€2,455.20
Tax included
10-15 εργάσιμες

Ηλεκτρική εστία για τοποθέτηση μέσα σε κατασκευή. Μοναδική τεχνολογία Opti-myst effect 3D με ειδική λειτουργία εξάτμισης του νερού. Με LED φώτα λειτουργίας, dimmer αύξησης ή μείωσης της φλόγας, εσωτερικό ηχείο με ρύθμιση αυξομείωσης θορύβου από ξύλα που καίγονται, δυνατότητα σύνδεσης στο δίκτυο νερού, κοντρόλ, χωρίς θέρμανση. Από τη Sieline/Dimplex.


Opti-Myst

Η τεχνολογία Opti-myst θα σας μαγέψει από την πρώτη στιγμή που θα τη δείτε. Το εφέ αυτό δημιουργεί μία λεπτή εξάτμιση με τεχνολογία ultrasonic η οποία χρησιμοποιεί καθαρό “νερό”! Οι εσωτερικές κίτρινες λάμπες αλογόνου δίνουν χρώμα και ώθηση στην εξάτμιση που βγαίνει μέσα από τα ξύλα. Το αποτέλεσμα είναι μία τρισδιάστατη φλόγα (3D) τόσο αυθεντική που δεν ξεχωρίζεται από την πραγματική φλόγα με καπνό. Απλά το εφέ Opti-myst ξεπερνάει κάθε προσδοκία ρεαλισμού που θα βρει κανείς σε ένα ηλεκτρικό τζάκι.

Brand Dimplex
Reference Cassette 1000 Dimplex
Quantity

Ηλεκτρικά Τζάκια Dimplex

Ζεστασιά που συμφέρει σε ατμόσφαιρα που εμπνέει

Επίτοιχα, επιδαπέδια ή εντοιχιζόμενα, τα ηλεκτρικά τζάκια ήρθαν για να αντικαταστήσουν τις πολυδάπανες παραδοσιακές εστίες, προσφέροντας ζεστασιά δίχως έννοιες, για ατέλειωτες ώρες θαλπωρής με την οικογένεια ή τους φίλους. Αξιοποιώντας την πιο εξελιγμένη τεχνολογία της θέρμανσης, τα ηλεκτρικά τζάκια αποτελούν μια σύγχρονη και ξεχωριστή επιλογή, κυρίως για τους παρακάτω λόγους:

- Προσφέρουν ποιοτικότερη και μεγαλύτερου εύρους θέρμανση από τα κλασικά τζάκια, δίχως τα πολλαπλά προβλήματα που προκαλούνται από τη φωτιά και την καύση των ξύλων.

- Προστατεύουν από την αιθαλομίχλη και δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον εντός και εκτός του χώρου.

- Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά και αξιοποιούν έξυπνες τεχνολογίες, διασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα απόδοσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Συνεισφέρουν όχι μόνο στο περιβάλλον, αλλά και στις οικονομίες σας.

- Προσαρμόζονται άψογα στις ανάγκες κάθε χώρου και στολίζουν ανεξάρτητα από τη διαρρύθμιση και το μέγεθός του, καθώς διατίθενται σε πολλά διαφορετικά μοντέλα.

Data sheet

Dimmable
Yes
Height (cm)
23
Width (cm)
102
Depth (cm)
35.4
Design
Minimal
Style/Shape
Rectangle
Heating
No

No customer reviews for the moment.

Add a review

Your email address will not be published.Required fields are marked*