Drone Ημιεπαγγελματικό DJI Phantom 4 Multispectral 020499
€7,675.85
Tax included
There are not enough products in stock

Drone Ημιεπαγγελματικό DJI Phantom 4 Multispectral, από την DJI. Το DJI P4 Multispectral drone σας επιτρέπει να συλλέγετε ακριβή δεδομένα χρησιμοποιώντας ένα ολοκληρωμένο πολυφασματικό σύστημα που έχει αναπτυχθεί ειδικά για τη γεωργία και την παρακολούθηση των καλλιεργειών και του περιβάλλοντος. Έχει ζωντανή προβολή NDVI, μονάδα RTK και TimeSync.

Brand DJI
Reference 020499
Color
  • White
Quantity


Σε όλες τις καλλιεργητικές περιόδους, οι πολυφασματικές εικόνες μπορούν να είναι χρήσιμες για τους επαγγελματίες, παρέχοντας πληροφορίες αόρατες στο ανθρώπινο μάτι σε όλο το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα. Έχοντας πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα και τα δεδομένα του δείκτη βλάστησης που αποκτήθηκαν στη συνέχεια, όπως το NDRE και το NDVI, οι αγρότες μπορούν να λάβουν έγκαιρες, ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με τη θεραπεία των καλλιεργειών, τη μείωση του κόστους, την εξοικονόμηση πόρων και τη μεγιστοποίηση των αποδόσεων.Συλλέξτε ακριβή δεδομένα

Το DJI P4 Multispectral drone σας επιτρέπει να συλλέγετε ακριβή δεδομένα χρησιμοποιώντας ένα ολοκληρωμένο πολυφασματικό σύστημα που έχει αναπτυχθεί ειδικά για τη γεωργία και την παρακολούθηση των καλλιεργειών και του περιβάλλοντος. Έχει ζωντανή προβολή NDVI, μονάδα RTK και TimeSync.


Farm to Figures

Αποκτήστε άμεσα δεδομένα για την υγεία των φυτών.

Το P4 Multispectral ενοποιεί τη διαδικασία συλλογής δεδομένων που δίνει εικόνα για την υγεία των καλλιεργειών και τη διαχείριση της βλάστησης. Η DJI δημιούργησε αυτήν την πλατφόρμα με τα ίδια ισχυρά πρότυπα απόδοσης για τα οποία είναι γνωστό το DJI, συμπεριλαμβανομένου του μέγιστου χρόνου πτήσης 27 λεπτών και του εύρους μετάδοσης έως 7 km με το σύστημα OcuSync.


Δείτε κάτω από την επιφάνεια

Η συλλογή εικόνων που αφορούν τη γεωργία είναι τώρα απλούστερη και πιο αποτελεσματική από ποτέ με ένα ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποιημένης απεικόνισης που συλλέγει ολοκληρωμένα δεδομένα αμέσως. Πρόσβαση σε πληροφορίες που συλλέγονται από κάμερα 1 RGB και πολυφασματική συστοιχία κάμερας με 5 κάμερες που καλύπτουν ζώνες Blue, Green, Red, Red Edge - όλες στα 2 MP με global shutter, σε 3-axis stabilized gimbal.


Ενσωματωμένος φασματικός αισθητήρας φωτός του ήλιου για ακριβή αποτελέσματα

Ένας ενσωματωμένος φασματικός αισθητήρας φωτός του ήλιου στην κορυφή του drone καταγράφει ηλιακή ακτινοβολία, η οποία μεγιστοποιεί την ακρίβεια και τη συνέπεια της συλλογής δεδομένων σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Όταν συνδυάζονται με post-processed δεδομένα, αυτές οι πληροφορίες βοηθούν στη λήψη των πιο ακριβών αποτελεσμάτων NDVI.


Σημαντικά δεδομένα στη διάθεσή σας

Δείτε και σε RGB και σε NDVI

Η απλή εναέρια εικόνα δεν αρκεί για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν περισσότερα. Εναλλαγή μεταξύ μιας προκαταρκτικής ανάλυσης Normalized Difference Vegetation Index (NDVI) και της ζωντανής ροής RGB για να απεικονίσετε αμέσως πού απαιτείται προσοχή, έτσι ώστε οι στοχοθετημένες αποφάσεις θεραπείας να μπορούν να ληφθούν γρήγορα.

Ακρίβεια εκατοστού

Λάβετε δεδομένα ακριβούς εντοπισμού σε πραγματικό χρόνο σε εικόνες που τραβήχτηκαν και από τις έξι κάμερες με το σύστημα TimeSync του DJI, παρέχοντας ακριβείς μετρήσεις σε επίπεδο εκατοστού. Το σύστημα TimeSync ευθυγραμμίζει συνεχώς τον controller, τις κάμερες RGB και NB και τη μονάδα RTK, διορθώνοντας τα δεδομένα θέσης στο κέντρο του CMOS και διασφαλίζοντας ότι κάθε φωτογραφία χρησιμοποιεί τα πιο ακριβή μεταδεδομένα. Όλες οι κάμερες περνούν από μια αυστηρή διαδικασία βαθμονόμησης όπου μετριούνται οι παραμορφώσεις ακτινικού και εφαπτομενικού φακού. Οι παράμετροι παραμόρφωσης που συλλέγονται αποθηκεύονται στα μεταδεδομένα κάθε εικόνας, επιτρέποντας στο λογισμικό μετά την επεξεργασία να προσαρμόζεται μοναδικά για κάθε χρήστη.

Κινητός σταθμός D-RTK 2 και συμβατότητα NTRIP

Βελτιώστε την ακρίβεια της τοποθέτησης RTK χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο συνδέοντας το P4 Multispectral με τον D-RTK 2 High Precision GNSS Mobile Station και το NTRIP (Network Transport of RTCM via Internet Protocol) 2 ή αποθηκεύστε τα δορυφορικά δεδομένα παρατήρησης που θα χρησιμοποιηθούν για τα Post Processed Κινηματική (PPK).

Σχεδιάστε πτήσεις

Προγραμματίστε πτήσεις, εκτελέστε αυτοματοποιημένες αποστολές και διαχειριστείτε δεδομένα πτήσεων χρησιμοποιώντας το GS PRO - την κορυφαία εφαρμογή iOS σχεδιασμού πτήσεων για DJI.

Λήψη δεδομένων

Συλλέξτε αποτελεσματικά πολυφασματικές εικόνες σε μια μεγάλη περιοχή χρησιμοποιώντας το πολυφασματικό P4 και αποκτήστε μια επισκόπηση των προβληματικών περιοχών.


Ανάλυση δεδομένων

Εύκολη πρόσβαση και επεξεργασία εναέριων δεδομένων εφαρμόζοντας μετρήσεις και παραμέτρους για συγκεκριμένα φυτά για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα για την υγεία των φυτών.


Δράση για τα δεδομένα

Εφαρμόστε στοχευμένες θεραπείες σε περιοχές που χρειάζονται προσοχή βάσει ακριβών δεδομένων drone.

Specific References

ean13
7693020499
New product

No customer reviews for the moment.

Add a review

Your email address will not be published.Required fields are marked*