Drone Ημιεπαγγελματικό DJI Phantom 4 Pro V2 με Κάμερα 4K 100 Mbps
€2,125.36
Tax included
There are not enough products in stock

Drone Ημιεπαγγελματικό DJI Phantom 4 Pro V2 015042


Διαθέτοντας sensor CMOS 1in που μπορεί να τραβήξει βίντεο 4K / 60fps και φωτογραφίες 20MP, το Phantom 4 Pro V2.0 παρέχει στους δημιουργούς απόλυτη δημιουργική ελευθερία. Το σύστημα μετάδοσης OcuSync 2.0 HD διασφαλίζει σταθερή συνδεσιμότητα και αξιοπιστία, πέντε κατευθύνσεις ανίχνευσης εμποδίων διασφαλίζουν επιπλέον ασφάλεια και ένα ειδικό τηλεχειριστήριο με ενσωματωμένη οθόνη παρέχει ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια και έλεγχο. Μια ευρεία γκάμα έξυπνων χαρακτηριστικών καθιστά την πτήση πολύ πιο εύκολη. Το Phantom 4 Pro V2.0 είναι μια ολοκληρωμένη λύση εναέριας απεικόνισης, σχεδιασμένη για τον επαγγελματία.

Brand DJI
Reference DJI0430
Color
  • White
Quantity


Απίστευτη κάμερα Gimbal

Η ενσωματωμένη κάμερα διαθέτει sensor CMOS 1in 20MP και μηχανικό κλείστρο, εξαλείφοντας την παραμόρφωση. Ο προηγμένος sensor και η εντυπωσιακή επεξεργασία συλλαμβάνουν κάθε λεπτομέρεια και παρέχουν τα δεδομένα εικόνας που απαιτούνται για advanced post-production.

Η κάμερα Phantom 4 Pro V2.0 διαθέτει βελτιστοποιημένο ευρυγώνιο φακό f/2.8, εξασφαλίζοντας με συνέπεια λεπτομερείς φωτογραφίες και βίντεο που παραμένουν ζωντανές και ευκρινείς, διατηρώντας παράλληλα την ακρίβεια των χρωμάτων.

Επαγγελματικό 4K Video

Με βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας βίντεο επιτρέπει την εγγραφή βίντεο στο Cinema 4K στα 100 Mbps, επιτρέποντας λήψεις αργής κίνησης υψηλής ανάλυσης. Εγγραφή σε λειτουργία D-Log και H.265 codec για λήψη επαγγελματικών βίντεο με υψηλή δυναμική εμβέλεια, βελτιστοποιώντας την ποιότητα της εικόνας.


Precise Mechanical Shutter

Εκτός από τα όμορφα τοπία, η εναέρια απεικόνιση επιτρέπει νέες προοπτικές για τα πάντα, από γαλήνια θέα έως αγώνες αυτοκινήτων. Το μηχανικό κλείστρο εξαλείφει την παραμόρφωση που μπορεί να συμβεί κατά τη λήψη γρήγορων κινήσεων ή όταν πετάτε με υψηλή ταχύτητα. Το ηλεκτρονικό κλείστρο διαθέτει λειτουργία Burst, με δυνατότητα λήψης 14 fps στα 20 MP για να τραβήξει την τέλεια στιγμή.

Powerful Flight Performance

Η εναλλαγή μεταξύ των τρόπων πτήσης παρέχει στους πιλότους τον έλεγχο που χρειάζονται, είτε αναζητούν ομαλότητα, απλότητα ή ταχύτητα. Διαισθητικά χειριστήρια και μέγιστη ταχύτητα 45 mph απλοποιούν πολύπλοκες λήψεις.


Πλήρης Ασφάλεια

Το FlightAutonomy είναι μια προηγμένη πλατφόρμα αεροπορικής ευφυΐας και αυτοματισμού πτήσης, που δίνει στους κινηματογραφιστές την αυτοπεποίθηση να τραβήξουν πιο περίπλοκες εικόνες. Μια προβολή σε πραγματικό χρόνο του περιβάλλοντος και του τρισδιάστατου χάρτη παρέχει κρίσιμα δεδομένα. Οι IMU και οι πυξίδες παρακολουθούν κρίσιμα δεδομένα και αποκλείουν πιθανά σφάλματα, ενισχύοντας δραματικά την αξιοπιστία της πτήσης. Η ανίχνευση εμποδίων σε πέντε κατευθύνσεις βελτιώνει την ασφάλεια και τη συνολική εμπειρία πτήσης.


Μετάδοση εικόνας OcuSync 2.0 HD

Το τηλεχειριστήριο του Phantom 4 Pro V2.0 χρησιμοποιεί μετάδοση βίντεο OcuSync 2.0, η οποία χρησιμοποιεί τεχνολογία time-division multiplexing για την αποστολή σημάτων ελέγχου και τη λήψη σημάτων βίντεο ταυτόχρονα, κάτι που επιτρέπει ζωντανή ροή 1080p σε απόσταση έως και οκτώ χιλιομέτρων. Υποστηρίζοντας 2,4 GHz και 5,8 GHz, το OcuSync 2.0 σαρώνει τη ζώνη συχνοτήτων με τις χαμηλότερες παρεμβολές και αλλάζει ανάλογα για να διατηρήσει την καθαρή μετάδοση. Χάρη στο OcuSync 2.0, το Phantom 4 Pro V2.0 συνδέεται ασύρματα με το DJI Goggles για μια ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία.

Intuitive Remote Controller

Μια εξαιρετικά φωτεινή οθόνη 5,5 ιντσών καθιστά τα ζωντανά χρώματα εύκολα ορατά ακόμη και σε άμεσο ηλιακό φως. Καθώς το DJI GO 4 app είναι ενσωματωμένο στην οθόνη, δεν απαιτείται κινητή συσκευή, απλοποιώντας τη λειτουργία. Το τηλεχειριστήριο διαθέτει πολλές διαφορετικές θύρες και διάρκεια ζωής μπαταρίας πέντε ωρών, καθιστώντας το Phantom 4 Pro V2.0 μια ολοκληρωμένη λύση εναέριας απεικόνισης.

Intelligent Flight Battery

Το app DJI GO 4 δείχνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και υπολογίζει τους υπόλοιπους χρόνους πτήσης ανάλογα με την απόσταση που διανύθηκε και άλλα. Όταν επιτευχθεί η ελάχιστη απόσταση που απαιτείται για ένα ασφαλές ταξίδι πίσω στο σημείο απογείωσης, μια προειδοποίηση θα ειδοποιήσει τον πιλότο. Υπάρχει επίσης ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης μπαταριών για την αποφυγή υπερφόρτισης και υπερβολικής αποστράγγισης. Όταν τοποθετούνται σε μακροχρόνια αποθήκευση, οι μπαταρίες θα εκφορτίζουν ισχύ για να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση.

Specific References

ean13
7693000430
New product

No customer reviews for the moment.

Add a review

Your email address will not be published.Required fields are marked*