• Με έκπτωση!
  • -52%
Valena Allure βασικό kit master+πρίζα control Legrand Netatmo
Valena Allure βασικό kit master+πρίζα control Legrand Netatmo
  • Valena Allure βασικό kit master+πρίζα control Legrand Netatmo
  • Valena Allure βασικό kit master+πρίζα control Legrand Netatmo
752896

Βασικό kit master+πρίζα control Valena Allure Legrand Netatmo

362,13 €
173,82 € ΕΚΠΤΩΣΗ 52%
με ΦΠΑ
5-7 εργάσιμες
Χρώμα: Μαύρο
Ποσότητα - +


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Βασική Συνδεδεμένη Πρίζα Control συνδέεται με το router του σπιτιού σας μέσω wi-fi. Σειρά Netatmo Έξυπνο Σπίτι από τη Legrand.

Διατίθεται σε 5 χρώματα : λευκό, κρεμ(ivory), αλουμίνιο, μαύρο και περλέ (pearl)

ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΠΡΙΖΑ CONTROL Τοποθετείται στη θέση μίας συμβατικής πρίζας, ιδανικά κοντά στο router του σπιτιού σας, με το οποίο επικοινωνεί μέσω wi-fi. Μπορείτε να ελέγχετε τα φώτα, τις οικιακές συσκευές και τα ρολά τοπικά ή από απόσταση από το smartphone σας με ένα άγγιγμα ή με φωνητική εντολή. Πρακτική και καλαίσθητη, συνδέεται στα 230 V και λειτουργεί όπως μια κλασική πρίζα.

ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΌΣ ΔΙΑΚΌΠΤΗΣ MASTER ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ/ΑΦΙΞΗΣ Σας επιτρέπει να ελέγχετε τους ενσύρματους συνδεδεμένους διακόπτες φωτισμού, ρολών και τις ενσύρματες συνδεδεμένες πρίζες που έχετε τοποθετήσει στην εγκατάστασή σας. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε τα δύο δικά σας σενάρια: ένα για όταν αναχωρείτε και ένα για όταν επιστρέφετε στο σπίτι. Ιδανικά τοποθετείται δίπλα στην εξώπορτα του σπιτιού.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΕΞΤΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΠΡΙΖΑ CONTROL 16 A Τοποθετήστε τη βασική συνδεμένη πρίζα Control κοντά σε ένα internet router για να διασφαλιστεί η καλή λήψη σήματος Wi-Fi. Στη συνέχεια, η βασική συνδεδεμένη πρίζα Control επικοινωνεί με την υπόλοιπη εγκατάσταση μέσω της ασύρματης τεχνολογίας Zigbee. Απαιτείται μία βασική συνδεδεμένη πρίζα Control ανά κατοικία και μπορεί να ελέγχει έως και 100 ενσύρματα και ασύρματα προϊόντα. Τοποθετείται σε κουτί διακόπτη βάθους 40 mm. Στήριξη με νύχια ή βίδες. Μπορεί να αντικαταστήσει μία συμβατική πρίζα ρεύματος: ίδια καλωδίωση, ίδιο κουτί. Η βασική συνδεδεμένη πρίζα Control μπορεί να μετρήσει τη στιγμιαία και συνολική κατανάλωση. Είναι συμβατή με όλες τις μικρές και μεγάλες οικιακές ηλεκτρικές συσκευές. Η βασική συνδεδεμένη πρίζα Control πωλείται μόνο ως μέρος του βασικού kit εγκατάστασης και όχι αυτόνομα.

ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ MASTER ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ / ΑΦΙΞΗΣ Πολύ λεπτός, τοποθετείται επίτοιχα στον τοίχο με τις 4 αυτοκόλλητες ταινίες στη βάση του. Μπορεί να επανατοποθετηθεί εύκολα. Επίσης, μπορεί να στηριχθεί με βίδες σε κουτί διακόπτη. Ιδανικά τοποθετείται κοντά στην πόρτα εισόδου για να ενεργοποιεί τα 2 σενάρια Αναχώρησης / Αφιξης που ελέγχουν φώτα, ρολά και πρίζες. Πωλείται ως μέρος του βασικού kit εγκατάστασης αλλά και αυτόνομα για ένα σπίτι που έχει περισσότερες από μία εισόδους. Τα σενάρια είναι κοινά για όλους τους master διακόπτες. Τα σενάρια διαμορφώνονται από την εφαρμογή Home + Control. 
Παραδίδεται με μπαταρία λιθίου CR 2032 - 3 V Διάρκεια ζωής: 8 χρόνια


Οι σειρές διακοπτών και πριζών Valena Life / Allure with Netatmo και Celiane with Netatmo μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε νέες κατασκευές όσο και σε υπάρχουσες. 


Ένα ευέλικτο και επεκτάσιμο σύστημα σε 3 βήματα:

1. Ξεκινώ την εγκατάστασή μου με το βασικό kit

2. Επιλέγω τα απαραίτητα συμπληρωματικά προϊόντα για τις λειτουργίες που επιθυμώ (φωτισμός, ρολά, θέρμανση,...)

3. Κατεβάζω τη δωρεάν εφαρμογή Home + Control στο smartphone μου

Όλα είναι εύκολα με το "έξυπνο" σπίτι της Legrand:

- Εύκολο στην εγκατάσταση: απλά αντικαθιστάτε τις συμβατικές σας πρίζες και διακόπτες χωρίς πρόσθετα μερεμέτια και καλωδίωση

- Εύκολο στη χρήση: από το κινητό σας με τη δωρεάν εφαρμογή Home+Control

- Εύκολο στον έλεγχο: φώτα, θέρμανση, ρολά, όλες οι λειτουργίες άνεσης της κατοικίας σας ‘‘υπακούουν’’ στο άγγιγμα και τη φωνή σας, κάθε μία ξεχωριστά ή όλες μαζί.


ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
 

Πολιτική ασφαλείας

 

Πολιτική παράδοσης

 

Πολιτική επιστροφών


ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ