• Μειωμένη τιμή
  • UPS Niky S 3kVA με 6 πρίζες IEC (Η/Υ) + USB Legrand
  • UPS Niky S 3kVA με 6 πρίζες IEC (Η/Υ) + USB Legrand
UPS Niky S 3kVA με 6 πρίζες IEC (Η/Υ) + USB Legrand
1.507,84 €
678,53 € Έκπτωση 55%
με ΦΠΑ
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα
Μονοφασικό line interactive σύστημα UPS 3000VA με 6 εξόδους IEC (ηλεκτρονικού υπολογιστή) και προστασίας δικτύου/τηλεφώνου. Διαθέτει θύρα USB για την καταγραφή της λειτουργίας του συστήματος. Αυτονομία περίπου 8 λεπτά. Σειρά Niky S από την Legrand.
Κατασκευαστής Legrand
Κωδικός 310008
Ποσότητα


Χαρακτηριστικά

Αυτοέλεγχος

Αυτοέλεγχος εκτελείται κάθε φορά που ξεκινά η λειτουργία του UPS, για να παρέχει μια αξιόπιστη λειτουργία.

Προστασία μπαταρίας

Με το UPS συνδεδεμένο στο δίκτυο, πιέστε το πλήκτρο ON για τουλάχιστον 3 δευτερόλεπτα για να κάνετε έναν έλεγχο της μπαταρίας: εάν οι μπαταρίες λειτουργούν σωστά, το UPS θα μεταβεί σε λειτουργία μπαταρίας για 10 δευτερόλεπτα και μετά θα επιστρέψει στην κύρια λειτουργία. Στην περίπτωση που οι μπαταρίες είναι κάτω από το μίνιμουμ όριο φόρτισης, το LED της μπαταρίας θα αναβοσβήσει για 5 δευτερόλεπτα. Εάν οι μπαταρίες είναι πλήρως αποφορτισμένες ή χρειάζονται αντικατάσταση, το LED της μπαταρίας θα παραμείνει αναμμένο.

Σιώπηση του ηχητικού συναγερμού

Ο ηχητικός συναγερμός σταματά πατώντας το πλήκτρο ΟΝ για 1 δευτερόλεπτο ενόσω το UPS βρίσκεται σε λειτουργία μπαταρίας. Εάν δεν υπάρχει κατάσταση συναγερμού ο ηχητικός συναγερμός θα σταματήσει.

DC ικανότητα εκκίνησης

Το UPS μπορεί να ενεργοποιηθεί σε DC λειτουργία (με μπαταρία).

Τροφοδοσία εξόδων από το UPS

Το UPS είναι line interactive εξοπλισμένο με AVR και τροφοδοτεί το φορτίο με σταθερή τάση ακόμη και όταν το δίκτυο παρουσιάζει διακυμάνσεις.

Ηλεκτρική προστασία

Αυτόματο κλείσιμο μετά από βραχυκύκλωμα.

Έλεγχος μικροεπεξεργαστή

“Πράσινη λειτουργία”: εάν η μπαταρία αποφορτίζεται απουσία φορτίου. το UPS σβήνει αυτόματα για να εξοικονομήσει διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

EMI / RFI φιλτράρισμα 

Η κακή ποιότητα ρεύματος δικτύου μπορεί να βλάψει τις ηλεκτρικές συσκευές, λόγω των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών συχνοτήτων. Το UPS είναι εφοδιασμένο με ένα ειδικό φίλτρο για την εξάλειψη των διαταραχών δικτύου.

Λογισμικό σύνδεσης Niky S 1-1.5-2-3 kVA

Το UPS είναι εξοπλισμένο με θύρα για USB και σειριακή σύνδεση RS232, χάρη στις οποίες με τη βοήθεια ενός υπολογιστή είναι δυνατή η πρόσβαση σε ένα σύνολο δεδομένων σχετικά με τη λειτουργία του UPS και ο έλεγχος του λειτουργικού συστήματος χωρίς την επιλογή τερματισμού λειτουργίας. Το λογισμικό είναι διαθέσιμο για Win98/ME/2000, Novell και Linux, στην ιστοσελίδα www.ups.legrand.com χωρίς χρέωση. Η άδεια χρήσης περιλαμβάνεται στο προϊόν.

Προστασία γραμμής τηλεφωνίας

Το NIKY UPS έχει μια ενσωματωμένη, σταθερή σύνδεση τηλεφώνου RJ11/RJ45 που παρέχει προστασία στον εξοπλισμό τηλεφώνου ή δικτύου (μόντεμ, τηλέφωνα, κλπ.) έναντι υπέρτασης.

Χαρακτηριστικά

Τάση
230V
Ύψος (εκ)
16,9
Πλάτος (εκ)
24,2
Βάθος (εκ)
46,4
Αριθμός υποδοχών
6
Προστασία υπέρτασης
Ναι
Ισχύς εξόδου
1800W
Μέγιστο ρεύμα
12 A (RMS)
Συχνότητα
50 - 60 Hz
Βάρος
24 kg
Έξοδοι
6 IEC
Φαινόμενη ισχύς (VA)
3000VA
Αυτονομία
8 λεπτά
Χρόνος φόρτισης
~5 ώρες

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις προς το παρόν.

Προσθέστε μια κριτική

Το e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία επισημαίνονται*