• -22%
Άκαμπτος σωλήνας Medisol AM αντιμικροβιακός Kouvidis
Άκαμπτος σωλήνας Medisol AM αντιμικροβιακός Kouvidis
search
  • Άκαμπτος σωλήνας Medisol AM αντιμικροβιακός Kouvidis
1044116

Άκαμπτος σωλήνας Medisol AM αντιμικροβιακός Kouvidis

1,51 €
1,18 € ΕΚΠΤΩΣΗ 22%
με ΦΠΑ
2-5 εργάσιμες
Διάμετρος: 16 mm
Ποσότητα - +

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για το προϊόν είναι 3.


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Άκαμπτος ευθύγραμμος σωλήνας μεσαίου τύπου MEDISOL AM με αντιμικροβιακή προστασία για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις από την Kouvidis.

  • Αντιμικροβιακή προστασία που εμποδίζει, κατά 99,9%, την ανάπτυξη και αναπαραγωγή παθογόνων μικροβίων στην επιφάνεια του.
  • Κατάλληλος για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και κυρίως σε χώρους εφαρμογής του συστήματος HACCP.
  • Πλήρη συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 98/8/ΕΚ.
  • Έλεγχος βάσει του Προτύπου ISO 22196.
  • Χρώματος λευκού (RAL 9003) για καλύτερο έλεγχο και ευκολία στον καθαρισμό.


Οι τιμές που αναγράφονται είναι ανά μέτρο. Η ελάχιστη παραγγελία είναι 3 μέτρα.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΕΞΤΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαστάσεις

D out D in
Φ16 mm 13.2 mm
Φ20 mm 16.8 mm
Φ25 mm 22.0 mm
Φ32 mm         28.7 mm
Φ40 mm        36.3 mm
Φ50 mm 45.8 mm
Φ63 mm 58.4 mmΤο αντιμικροβιακό σύστημα σωλήνων MEDISOL ΑΜ - MEDIFLEX ΑΜ παράγεται και ελέγχεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ευρωπαικών προτύπων ΕΝ 61386.01 και ΕΝ 60670-1 σε χρώμα λευκό (RAL 9003), στις διαμέτρους Ø16 έως Ø63, και αποτελείται από τον άκαμπτο ευθύγραμμο σωλήνα MEDISOL ΑΜ, το διαμορφώσιμο σωλήνα (σπιράλ) MEDIFLEX ΑΜ, τις καμπύλες, τα κολάρα, τις μούφες, τα ρακόρ και τα στεγανά κουτιά διακλαδώσεως MEDISOL ΑΜ.

Αντιμικροβιακή προστασία

Η αντιμικροβιακή τεχνολογία ενσωματώνεται στην Α΄ύλη του συστήματος σωλήνων MEDISOL AM - MEDIFLEX AM κατά την παραγωγική διαδικασία έτσι ώστε να εξασφαλίζεται μια συνεχής αντιμοκροβιακή προστασία. Τα ενεργά συστατικά που περιέχονται στην επιφάνεια του αντιμικροβιακού συστήματος σωλήνων έρχονται σε επαφή με τα μικρόβια που επικάθονται σε αυτή και αφού παρέμβουν στην κυτταρική τους δομή εμποδίζουν την αναπαραγωγή τους με αποτέλεσμα να τα μειώνουν.


Χώροι υγιεινής νοσοκομεία, κλινικές, χειρουργεία, μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), εργαστήρια. Χώροι συνάθροισης κοινού σχολεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, αθλητικά κέντρα, γηροκομεία. Χώροι όπου απαιτείται η εφαρμογή του Συστήματος HACCP 22000 παρασκευαστήρια, βιομηχανίες & αποθήκες τροφίμων, εστιατόρια, χώροι επεξεργασίας λυμάτων

Αντοχή στην συμπίεση Minimum 750Nt / 5cm
Αντοχή στην κρούση Minimum 2 Joule
Ελάχιστη θερμοκρασία εφαρμογής -25°C
Μέγιστη θερμοκρασία εφαρμογής +60°C
Υλικό Antimicrοbial U-PVC
Χαρακτηριστικά υλικού Αντιμικροβιακό, ελεύθερο βαρέων μετάλλων (RoHS), αυτοσβενούμενο, δεν διαδίδει την φλόγα
Χρώμα Λευκό RAL 9003
Βαθμός στεγανότητας IP 67
Διηλεκτρική αντοχή Με χαρακτηριστικά ηλεκτρικής μόνωσης
Αντίσταση διάδοσης φλογών Δεν διαδίδει την φλόγα
Οδηγίες Εναρμόνισης 2006/95/ΕΚ (LVD), 89/106/ΕΟΚ (CPD), 2002/95/ΕΚ (RoHS), 98/8/EK (BPD)
Πρότυπα εφαρομγής ΕΝ 61386.01, ΕΝ 61386.21, ISO 22196
Σήματα Ποιότητας CE.jpgVDE_logo.jpgVDE_RoHS_1.jpgBIOCOTE_logo_1.jpgReach_compliant_1.jpgΛύσεις για χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος 

Μικροοργανισμοί ή αλλιώς μικρόβια χαρακτηρίζονται οι ζωντανοί οργανισμοί που δεν διακρίνονται με γυμνό οφθαλμό λόγω του μικρού μεγέθους τους. Βρίσκονται παντού στο φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον και εφόσον οι συνθήκες επιβίωσης τους το επιτρέπουν αναπαράγονται συνεχώς.
Κάποιοι τύποι μικροβίων μπορεί να είναι απαραίτητοι για τον άνθρωπο (π.χ. στη βιομηχανία τροφίμων), άλλοι όμως είναι επιβλαβείς και αποτελούν συνήθη αιτία λοιμώξεων. Αυτοί οι τύποι παθογόνων μικροβίων αποτελούν την κύρια αιτία νοσηρότητας και θνησιμότητας σε όλο τον κόσμο. Η αντιμετώπιση των αρνητικών επιπτώσεων τους γίνεται κυρίως με τη χρήση αντιμικροβιακής τεχνολογίας. Ένα προϊόν με αντιμικροβιακή σύνθεση μπορεί να αναστείλει την ανά-πτυξη ή τον πολλαπλασιασμό των μικροβίων που επικάθονται στις επιφάνειες του.
Μελέτες έχουν δείξει ότι τα αντιμικροβιακά προϊόντα, εν συγκρίσει με τα υπόλοιπα συμβατικά υλικά, μπορούν να μειώσουν περίπου κατά 95% τα επίπεδα μικροβιακής μόλυνσης στους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στους χώρους αυτούς.


ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
 

Πολιτική ασφαλείας

 

Πολιτική παράδοσης

 

Πολιτική επιστροφών