Ηλεκτρικό τζάκι Verdi Opti-myst effect 3D Dimplex Sieline
Ηλεκτρικό τζάκι Verdi Opti-myst effect 3D Dimplex Sieline
Ηλεκτρικό τζάκι Verdi Opti-myst effect 3D Dimplex Sieline
search
  • Ηλεκτρικό τζάκι Verdi Opti-myst effect 3D Dimplex Sieline
  • Ηλεκτρικό τζάκι Verdi Opti-myst effect 3D Dimplex Sieline
Verdi Dimplex

Ηλεκτρικό τζάκι Verdi Opti-myst effect 3D Dimplex Sieline

2.207,20 €
με ΦΠΑ
3031
Ποσότητα - +


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Επιδαπέδιο τζάκι με επένδυση από MDF. Διαθέτει την ηλεκτρική εστία Engine 68-400 με την τεχνολογία Opti-myst effect 3D. Dimmer αύξησης ή μείωσης της φλόγας, 2 σκάλες απόδοσης, θερμοστάτης, κοντρόλ, ισχύος 1/2KW. Από τη Sieline/Dimplex.


Opti-Myst

Η τεχνολογία Opti-myst θα σας μαγέψει από την πρώτη στιγμή που θα τη δείτε. Το εφέ αυτό δημιουργεί μία λεπτή εξάτμιση με τεχνολογία ultrasonic η οποία χρησιμοποιεί καθαρό “νερό”! Οι εσωτερικές κίτρινες λάμπες αλογόνου δίνουν χρώμα και ώθηση στην εξάτμιση που βγαίνει μέσα από τα ξύλα. Το αποτέλεσμα είναι μία τρισδιάστατη φλόγα (3D) τόσο αυθεντική που δεν ξεχωρίζεται από την πραγματική φλόγα με καπνό. Απλά το εφέ Opti-myst ξεπερνάει κάθε προσδοκία ρεαλισμού που θα βρει κανείς σε ένα ηλεκτρικό τζάκι.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς ανά Λαμπτήρα (W)
1000-2000
Ντιμαριζόμενο
Ναι
Ύψος (εκ)
143
Πλάτος (εκ)
78
Βάθος (εκ)
45
Σχεδιασμός
Μοντέρνος
Στυλ/Σχήμα
Ορθογώνιο
Υλικό
MDF
Με Θέρμανση
Ναι
Κατασκευαστής
Dimplex

ΕΞΤΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ηλεκτρικά Τζάκια Dimplex

Ζεστασιά που συμφέρει σε ατμόσφαιρα που εμπνέει

Επίτοιχα, επιδαπέδια ή εντοιχιζόμενα, τα ηλεκτρικά τζάκια ήρθαν για να αντικαταστήσουν τις πολυδάπανες παραδοσιακές εστίες, προσφέροντας ζεστασιά δίχως έννοιες, για ατέλειωτες ώρες θαλπωρής με την οικογένεια ή τους φίλους. Αξιοποιώντας την πιο εξελιγμένη τεχνολογία της θέρμανσης, τα ηλεκτρικά τζάκια αποτελούν μια σύγχρονη και ξεχωριστή επιλογή, κυρίως για τους παρακάτω λόγους:

- Προσφέρουν ποιοτικότερη και μεγαλύτερου εύρους θέρμανση από τα κλασικά τζάκια, δίχως τα πολλαπλά προβλήματα που προκαλούνται από τη φωτιά και την καύση των ξύλων.

- Προστατεύουν από την αιθαλομίχλη και δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον εντός και εκτός του χώρου.

- Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά και αξιοποιούν έξυπνες τεχνολογίες, διασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα απόδοσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Συνεισφέρουν όχι μόνο στο περιβάλλον, αλλά και στις οικονομίες σας.

- Προσαρμόζονται άψογα στις ανάγκες κάθε χώρου και στολίζουν ανεξάρτητα από τη διαρρύθμιση και το μέγεθός του, καθώς διατίθενται σε πολλά διαφορετικά μοντέλα.


ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
 

Πολιτική ασφαλείας

 

Πολιτική παράδοσης

 

Πολιτική επιστροφών