• Με έκπτωση!
  • -35%
Έξυπνη ταινία LED 28W 2 μ Bluetooth Smart Led Color Strip
Έξυπνη ταινία LED 28W 2 μ Bluetooth Smart Led Color Strip
Έξυπνη ταινία LED 28W 2 μ Bluetooth Smart Led Color Strip
Έξυπνη ταινία LED 28W 2 μ Bluetooth Smart Led Color Strip
search
  • Έξυπνη ταινία LED 28W 2 μ Bluetooth Smart Led Color Strip
  • Έξυπνη ταινία LED 28W 2 μ Bluetooth Smart Led Color Strip
  • Έξυπνη ταινία LED 28W 2 μ Bluetooth Smart Led Color Strip
7800100

Έξυπνη ταινία LED 28W 2 μ Bluetooth Smart Led Color Strip BeeWi

42,28 €
27,48 € ΕΚΠΤΩΣΗ 35%
με ΦΠΑ
3022
Ποσότητα - +


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Έξυπνη ταινία LED 28W 2 μέτρων, με τροφοδοτικό και ασύρματη τεχνολογία, ελεγχόμενη μέσω δωρεάν εφαρμογής (iPhone και Android BeeWi SmartPad application). Είναι ντιμαριζόμενη και υποστηρίζει αλλαγή χρώματος. Μπορεί να προγραμματιστεί είτε με απευθείας έλεγχο στο Bluetooth Smart 4.0 είτε απομακρυσμένα. Χρωματίστε το σπίτι σας με το προγραμματιζόμενο, οικολογικό και οικονομικό λαμπτήρα LED. Σειρά Smart Home από την BeeWi by Otio.

Για απομακρυσμένο έλεγχο μέσω Internet, αρκεί να αποκτήσετε το Gateway (πύλη) BeeWi που αυτομάτως αναβαθμίζει το σύστημα να λειτουργεί μέσω internet.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τάση
220V - 240V
Κάλυκας
LED
Αριθμός Λαμπτήρων
1
Ισχύς ανά Λαμπτήρα (W)
28
Τύπος Λαμπτήρα
LED
Ενσωματωμένο LED
Ναι
Φωτεινή Ροή (Lumen)
340
Έξυπνο
Ναι
Χρόνος ζωής
50.000 ώρες
Πληροφορίες Λαμπτήρων
LED
Κατασκευαστής
BeeWi

ΕΞΤΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για απομακρυσμένο έλεγχο μέσω Internet, αρκεί να αποκτήσετε το Gateway (πύλη) BeeWi που αυτομάτως αναβαθμίζει το σύστημα να λειτουργεί μέσω internet! Αυτό δίνει στο σύστημα μεγάλη ευελιξία, καθώς μπορείτε συνεχώς να το αναβαθμίζετε με νέες συσκευές και οικονομικό όφελος καθώς επωμίζεστε το κόστος του Gateway μόνο μία φορά και δεν χρεώνεστε το κόστος του πομπού/δέκτη WiFi σε κάθε συσκευή.

Χαρακτηριστικά:

-16 εκατομμύρια χρώματα
-Απευθείας έλεγχος στο Bluetooth Smart 4.0, έως και 30 μέτρα
-Τροφοδοσία: 100-240V
-2 μέτρα μήκος
-Έως 6 μέτρα με 2 προεκτάσεις (BLCSE-EUR)
-340 lumens - 12.7W
-Διάρκεια ζωής 50.000 ωρών

BeeWi Smart Home

Το «έξυπνο σπίτι» BeeWi είναι η πρώτη ολοκληρωμένη λύση που ενσωματώνει σε μία μοναδική εφαρμογή (BeeWi SmartPad app) πάνω από 12 διαφορετικές συσκευές (λάμπες, πρίζες, ανιχνευτές κίνησης, μαγνητικές επαφές, κάμερες, θερμόμετρο, ανιχνευτή κλειδιών και άλλα πολλά)!

Είναι το πρώτο σύστημα έξυπνου σπιτιού στην Ελλάδα που λειτουργεί με Google Assistant και Amazon Alexa!

Η καινοτομία της BeeWi είναι ότι για την επικοινωνία χρησιμοποιεί πρωτόκολλο Bluetooth 4.0 Low Energy. Χάρη λοιπόν στην πολύ μικρή κατανάλωση ρεύματος, μας δίνεται η δυνατότητα να εντάξουμε στην πλατφόρμα BeeWi μικρές έξυπνες συσκευές που λειτουργούν με μπαταρία χωρίς καλώδια, όπως οι ανιχνευτές κινήσεις, οι μαγνητικές επαφές, ο ανιχνευτής κλειδιών κ.α.

Επίσης η τεχνολογία bluetooth μας επιτρέπει με πολύ χαμηλότερο κόστος αγοράς, να αποκτήσουμε και να λειτουργήσουμε όλες τις έξυπνες συσκευές καταρχάς τοπικά από το κινητό μας .

Εφόσον λοιπόν εξοικειωθούμε και θέλουμε να λειτουργήσουμε τις συσκευές μας απομακρυσμένα μέσω internet, τότε αρκεί να αποκτήσουμε το Gateway (πύλη) BeeWi που αυτομάτως αναβαθμίζει το σύστημα να λειτουργεί μέσω internet! Αυτό δίνει στο σύστημα μεγάλη ευελιξία, καθώς μπορούμε συνεχώς να το αναβαθμίζουμε με νέες συσκευές και οικονομικό όφελος καθώς επωμιζόμαστε το κόστος του Gateway μόνο μία φορά και δεν χρεωνόμαστε το κόστος του πομπού/δέκτη WiFi σε κάθε συσκευή.


ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
 

Πολιτική ασφαλείας

 

Πολιτική παράδοσης

 

Πολιτική επιστροφών