• Με έκπτωση!
  • -35%
Έξυπνη λάμπα LED 9 W Bluetooth Smart Color E27
Έξυπνη λάμπα LED 9 W Bluetooth Smart Color E27
Έξυπνη λάμπα LED 9 W Bluetooth Smart Color E27
Έξυπνη λάμπα LED 9 W Bluetooth Smart Color E27
search
  • Έξυπνη λάμπα LED 9 W Bluetooth Smart Color E27
  • Έξυπνη λάμπα LED 9 W Bluetooth Smart Color E27
  • Έξυπνη λάμπα LED 9 W Bluetooth Smart Color E27
7800063

Έξυπνη λάμπα LED 9 W Bluetooth Smart Color E27 BeeWi

35,23 €
22,90 € ΕΚΠΤΩΣΗ 35%
με ΦΠΑ
3022
Ποσότητα - +


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Έξυπνος λαμπτήρας LED, με ασύρματη τεχνολογία, ελεγχόμενος μέσω δωρεάν εφαρμογής (iPhone και Android BeeWi SmartPad application). Είναι ντιμαριζόμενος και υποστηρίζει αλλαγή χρώματος. Μπορεί να προγραμματιστεί είτε με απευθείας έλεγχο στο Bluetooth Smart 4.0 (έως και 50 μέτρα) είτε απομακρυσμένα. Με κατανάλωση 9W, απόδοση 55W και κάλυκα E27. Χρωματίστε το σπίτι σας με το προγραμματιζόμενο, οικολογικό και οικονομικό λαμπτήρα LED. Σειρά Smart Home από την BeeWi by Otio.

Για απομακρυσμένο έλεγχο μέσω Internet, αρκεί να αποκτήσετε το Gateway (πύλη) BeeWi που αυτομάτως αναβαθμίζει το σύστημα να λειτουργεί μέσω internet.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τάση
220V - 240V
Κάλυκας
LED
Αριθμός Λαμπτήρων
1
Ισχύς ανά Λαμπτήρα (W)
9
Τύπος Λαμπτήρα
LED
Ενσωματωμένο LED
Ναι
Θερμοκρασία χρώματος
2700k - 6500k
Φωτεινή Ροή (Lumen)
750
Έξυπνο
Ναι
Χρόνος ζωής
15.000 ώρες
Πληροφορίες Λαμπτήρων
LED
Κατασκευαστής
BeeWi

ΕΞΤΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χαρακτηριστικά:

-16 εκατομμύρια χρώματα
-Ζεστό λευκό και κρύο λευκό - 750 Lumens
-15.000 ώρες φωτισμού
-Amazon Alexa συμβατό

Για απομακρυσμένο έλεγχο μέσω Internet, αρκεί να αποκτήσετε το Gateway (πύλη) BeeWi που αυτομάτως αναβαθμίζει το σύστημα να λειτουργεί μέσω internet! Αυτό δίνει στο σύστημα μεγάλη ευελιξία, καθώς μπορείτε συνεχώς να το αναβαθμίζετε με νέες συσκευές και οικονομικό όφελος καθώς επωμίζεστε το κόστος του Gateway μόνο μία φορά και δεν χρεώνεστε το κόστος του πομπού/δέκτη WiFi σε κάθε συσκευή.

BeeWi Smart Home

Το «έξυπνο σπίτι» BeeWi είναι η πρώτη ολοκληρωμένη λύση που ενσωματώνει σε μία μοναδική εφαρμογή (BeeWi SmartPad app) πάνω από 12 διαφορετικές συσκευές (λάμπες, πρίζες, ανιχνευτές κίνησης, μαγνητικές επαφές, κάμερες, θερμόμετρο, ανιχνευτή κλειδιών και άλλα πολλά)!

Είναι το πρώτο σύστημα έξυπνου σπιτιού στην Ελλάδα που λειτουργεί με Google Assistant και Amazon Alexa!

Η καινοτομία της BeeWi είναι ότι για την επικοινωνία χρησιμοποιεί πρωτόκολλο Bluetooth 4.0 Low Energy. Χάρη λοιπόν στην πολύ μικρή κατανάλωση ρεύματος, μας δίνεται η δυνατότητα να εντάξουμε στην πλατφόρμα BeeWi μικρές έξυπνες συσκευές που λειτουργούν με μπαταρία χωρίς καλώδια, όπως οι ανιχνευτές κινήσεις, οι μαγνητικές επαφές, ο ανιχνευτής κλειδιών κ.α.

Επίσης η τεχνολογία bluetooth μας επιτρέπει με πολύ χαμηλότερο κόστος αγοράς, να αποκτήσουμε και να λειτουργήσουμε όλες τις έξυπνες συσκευές καταρχάς τοπικά από το κινητό μας .

Εφόσον λοιπόν εξοικειωθούμε και θέλουμε να λειτουργήσουμε τις συσκευές μας απομακρυσμένα μέσω internet, τότε αρκεί να αποκτήσουμε το Gateway (πύλη) BeeWi που αυτομάτως αναβαθμίζει το σύστημα να λειτουργεί μέσω internet! Αυτό δίνει στο σύστημα μεγάλη ευελιξία, καθώς μπορούμε συνεχώς να το αναβαθμίζουμε με νέες συσκευές και οικονομικό όφελος καθώς επωμιζόμαστε το κόστος του Gateway μόνο μία φορά και δεν χρεωνόμαστε το κόστος του πομπού/δέκτη WiFi σε κάθε συσκευή.


ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
 

Πολιτική ασφαλείας

 

Πολιτική παράδοσης

 

Πολιτική επιστροφών