• Με έκπτωση!
  • -35%
Έξυπνος αισθητήρας κίνησης Bluetooth Smart Motion Sensor BeeWi
Έξυπνος αισθητήρας κίνησης Bluetooth Smart Motion Sensor BeeWi
Έξυπνος αισθητήρας κίνησης Bluetooth Smart Motion Sensor BeeWi
search
  • Έξυπνος αισθητήρας κίνησης Bluetooth Smart Motion Sensor BeeWi
  • Έξυπνος αισθητήρας κίνησης Bluetooth Smart Motion Sensor BeeWi
7803040

Έξυπνος αισθητήρας κίνησης Bluetooth Smart Motion Sensor BeeWi

32,24 €
20,96 € ΕΚΠΤΩΣΗ 35%
με ΦΠΑ
3018
Ποσότητα - +


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Έξυπνος αισθητήρας κίνησης Bluetooth Smart Motion Sensor BeeWi. Σειρά Smart Home από την BeeWi by Otio.

-Εάν η προστασία του σπιτιού σας από τις εισβολές είναι μία από τις προτεραιότητές σας τότε ο συνδεδεμένος αισθητήρας κίνησης της BeeWi είναι για σας!

-Ο αισθητήρας μας σας επιτρέπει να ενημερώνεστε αξιόπιστα και με ακρίβεια, κινήσεις μέσα σε ένα δωμάτιο.

-Χάρη στην εφαρμογή BeeWi Smartphone θα έχετε τη δυνατότητα να συμβουλευτείτε άμεσα το smartphone ή το tablet σας, το ιστορικό των τελευταίων 24 ωρών. Ο αισθητήρας κίνησης λειτουργεί σε τοπική (bluetooth) ή απομακρυσμένη (Gateway) λειτουργία.

Για απομακρυσμένο έλεγχο μέσω Internet, αρκεί να αποκτήσετε το Gateway (πύλη) BeeWi που αυτομάτως αναβαθμίζει το σύστημα να λειτουργεί μέσω internet.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Έξυπνο
Ναι
Ανιχνευτής Κίνησης
Ναι
Κατασκευαστής
BeeWi

ΕΞΤΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

BeeWi Smart Home

Το «έξυπνο σπίτι» BeeWi είναι η πρώτη ολοκληρωμένη λύση που ενσωματώνει σε μία μοναδική εφαρμογή (BeeWi SmartPad app) πάνω από 12 διαφορετικές συσκευές (λάμπες, πρίζες, ανιχνευτές κίνησης, μαγνητικές επαφές, κάμερες, θερμόμετρο, ανιχνευτή κλειδιών και άλλα πολλά)!

Είναι το πρώτο σύστημα έξυπνου σπιτιού στην Ελλάδα που λειτουργεί με Google Assistant και Amazon Alexa!

Η καινοτομία της BeeWi είναι ότι για την επικοινωνία χρησιμοποιεί πρωτόκολλο Bluetooth 4.0 Low Energy. Χάρη λοιπόν στην πολύ μικρή κατανάλωση ρεύματος, μας δίνεται η δυνατότητα να εντάξουμε στην πλατφόρμα BeeWi μικρές έξυπνες συσκευές που λειτουργούν με μπαταρία χωρίς καλώδια, όπως οι ανιχνευτές κινήσεις, οι μαγνητικές επαφές, ο ανιχνευτής κλειδιών κ.α.

Επίσης η τεχνολογία bluetooth μας επιτρέπει με πολύ χαμηλότερο κόστος αγοράς, να αποκτήσουμε και να λειτουργήσουμε όλες τις έξυπνες συσκευές καταρχάς τοπικά από το κινητό μας .

Εφόσον λοιπόν εξοικειωθούμε και θέλουμε να λειτουργήσουμε τις συσκευές μας απομακρυσμένα μέσω internet, τότε αρκεί να αποκτήσουμε το Gateway (πύλη) BeeWi που αυτομάτως αναβαθμίζει το σύστημα να λειτουργεί μέσω internet! Αυτό δίνει στο σύστημα μεγάλη ευελιξία, καθώς μπορούμε συνεχώς να το αναβαθμίζουμε με νέες συσκευές και οικονομικό όφελος καθώς επωμιζόμαστε το κόστος του Gateway μόνο μία φορά και δεν χρεωνόμαστε το κόστος του πομπού/δέκτη WiFi σε κάθε συσκευή.


ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
 

Πολιτική ασφαλείας

 

Πολιτική παράδοσης

 

Πολιτική επιστροφών