"Η επιστήμη του ηλεκτρισμού μας έχει αποκαλύψει την αληθινή φύση του φωτός, μας έχει παρέχει αμέτρητες συσκευές και όργανα ακριβείας και έχει, επομένως, συνεισφέρει τα μέγιστα στην πιστότητα των γνώσεών μας."

Nikola Tesla

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα. Ο κατάλογος των προϊόντων μας απευθύνεται εξίσου σε καταναλωτές και επαγγελματίες, ενώ φροντίζουμε να ενημερώνεται καθημερινά με περιεχόμενο που σχετίζεται με τις αγορές του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού.  Έχει οικοδομηθεί με βάση τις ανάγκες των πελατών που εξυπηρετεί η επιχείρηση εδώ και τρεις δεκαετίες και μέσω αυτού επιδιώκουμε την ανάδειξη προϊόντων που ανταποκρίνονται ιδανικότερα στις απαιτήσεις του καταναλωτή. Παρακαλούμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας για οποιαδήποτε έλλειψη, παρατήρηση, απορία πάνω στα προϊόντα που διαθέτουμε ή θα θέλατε να διαθέσουμε.

 

Η έδρα μας βρίσκεται στους Αγίους Ανάργυρους, στον ίδιο χώρο με την έκθεση των φωτιστικών που διαθέτουμε. Η κατάρτιση μας καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών κάθε είδους ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, όπως προδίδει και το πελατολόγιό μας που περιλαμβάνει ηλεκτρολόγους/ εγκαταστάτες, κατασκευαστικές/ τεχνικές εταιρείες, αρχιτέκτονες και διακοσμητές, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις εστίασης , επιχειρήσεις εμπορίου, δήμους, δημόσιους οργανισμούς.

 

Ελάτε στο χώρο μας ούτως ώστε να:

      - επισκεφτείτε την έκθεση των φωτιστικών μας,
      - σας παρέχουμε συμβουλές και προτάσεις φωτισμού,
      - βρείτε την κατάλληλη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα ηλεκτρολογικής φύσης οικιακού ή επαγγελματικού χώρου

 ή απλά να δείτε από κοντά τα προϊόντα που διαθέτουμε και τις λειτουργίες τους.

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

FAQs