Ιδέες φωτισμού για το φοιτητικό σπίτι!

Ιδέες φωτισμού για το φοιτητικό σπίτι!

Καλή Αρχή στο νέο ξεκίνημα!

 

Ένα φοιτητικό σπίτι σίγουρα δεν μπορεί παρά να αποτελεί έναν πονοκέφαλο για τους γονείς. Όμως δεν παύει να είναι μια πολύ μεγάλη και δυνατή αρχή για τον νέο φοιτητή ο οποίος βλέπει τους κόπους της προηγούμενης χρονιάς να αποδίδουν!

Έτσι λοιπόν εμείς θα σας βοηθήσουμε να τα βάλετε κάτω και να κάνετε μια καλή αρχή με οργάνωση και οικονομία!

Παρακάτω έχουμε μερικές ιδέες για να κάνετε το νέο μικρό σπίτι λειτουργικό και εργονομικό με μικρά tips!


  1.        Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας

 

Τι καλύτερο από να βάλετε το προσωπικό σας στυλ και να εξοικονομήσετε χρήματα χρησιμοποιώντας υλικά που θα βρείτε γύρω σας;

Με αμέτρητα βίντεο και posts για να σας βοηθήσουν να το κάνετε βήμα βήμα, οι ιδέες είναι πολλές! Αρκεί να έχετε την όρεξη και θα μετατρέψετε το πιο απλό αντικείμενο που θα κατέληγε στα σκουπίδια σε κάτι χρηστικό και ταυτόχρονα όμορφο!

 

  1.        Χρησιμοποιήστε φτηνά υλικάΥλικά όπως το χαρτί ή η ψάθα μπορούν να δώσουν μια πιο νεανική και μοντέρνα όψη στον χώρο σας και ταυτόχρονα να μειώσουν το budgetσας! Δοκιμάστε το και θα εντυπωσιαστείτε από το πόσο όμορφο αποτέλεσμα φωτισμού έχουν τα χάρτινα καπέλα!


  1.        Χρησιμοποιήστε σωστά τον χώρο σαςΣε έναν μικρό χώρο, η διάταξη τον επίπλων είναι ιδιαίτερα σημαντική για να μπορέσετε να τον εκμεταλλευτείτε στο έπακρο! Με μια σωστή διάταξη, το σπίτι σας γίνεται εργονομικό και ταυτόχρονα δείχνει ευρύχωρο αλλά και αρμονικό. Επιπλέον, τοποθετώντας κατάλληλα τα έπιπλα, μπορείτε να φροντίσετε τον φωτισμό συνδυάζοντας τις χρήσεις ενός φωτιστικού δαπέδου σαν κύριο φωτισμό για το γραφείο ή το κρεβάτι σας και σαν περιμμετρικό φωτισμό όταν θέλετε να χαλαρώσετε στην τηλεόραση!

  1.        Χρησιμοποιήστε διαφορετικά τα υλικά σαςΠοιός είπε πως το φωτιστικό γραφείου μπορεί να μπει μόνο στο γραφείο; Με την κατάλληλη τροποποίηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φωτιστικό που προορίζεται για επιτραπέζια τοποθέτηση στον τοίχο σας και έτσι να έχετε μια πολύ οικονομική απλίκα και αρκετά εργονομική για να μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε όλες τις ώρες αλλά να την τοποθετήσετε και στο γραφείο σας όταν επιθυμείτε να αλλάξετε την τωρινή διάταξη του χώρου!

 

 
Χρησιμοποιήστε φωτιστικά γραφείου


Η κλασική λύση του φωτιστικού γραφείου σε εναν μικρό χώρο θα φωτίσει επαρκώς την επιφάνεια στην οποία εργάζεστε αλλα θα λειτουργήσει και σαν έμμεσος φωτισμός όταν θέλετε να χαλαρώσετε με παρέα! Επιλέξτε ένα ουδέτερο φωτιστικό γραφίου για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε περίσταση!

Και μην ξεχνάτε!

Επιλέγοντας λαμπτήρες LED

  •  Δεν επιβαρύνουμε το περιβάλλον καθώς έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και εκπέμπουν πολύ λιγότερη θερμότητα. 

  • Έχουμε καλύτερη ποιότητα φωτισμού καθώς μπορούμε να επιλέξουμε την ένταση και την απόχρωση που επιθυμούμε με μεγάλη ακρίβεια.   

  • Γλιτώνουμε ένα πολύ σημαντικό ποσό κατά την αγορά τους καθώς έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και άρα θα τις αλλάξουμε σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου.

  • Αποδίδουν τον ίδιο φωτισμό σε ένταση και θερμοκρασία καταναλώνοντας εώς και κατά το ήμισυ λιγότερα Watt και συνεπώς έχετε μικρότερο λογαριασμό στον πάροχό σας μηνιαία!