• Με έκπτωση!
  • -51%
Πίνακας Εξωτερικός Volta Multimedia με αδιάφανη πόρτα Hager VA48NW VA36NW
  • Πίνακας Εξωτερικός Volta Multimedia με αδιάφανη πόρτα Hager VA48NW VA36NW
VA48NW

Πίνακας Εξωτερικός Volta Multimedia με αδιάφανη πόρτα Hager VA48NW VA36NW

210,43 €
103,11 € ΕΚΠΤΩΣΗ 51%
με ΦΠΑ
3-5 εργάσιμες
Σειρές: 4
Ποσότητα - +


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μεταλλοπλαστικός πίνακας πολυμέσων, εξωτερικός, με αδιαφανή πόρτα, σε λευκό χρώμα. Περιλαμβάνει διάτρητες πλάτες στήριξης υλικών, patch panel για 12 modules, τριπλή πρίζα σούκο, στηρίγματα για multimedia συσκευές. Η ειδικά σχεδιασμένη διάτρητη πόρτα υποστηρίζει την εγκατάσταση ασύρματων συσκευών με σήμα Wi-Fi χωρίς να παρεμποδίζουν το σήμα. Σειρά Volta Multimedia από την Hager.


Διατίθεται με 3 ή 4 σειρές.

3 σειρές: Π305 x Υ370 x Β96,5 mm
4 σειρές: Π305 x Υ515 x Β96,5 mm

Χαρακτηριστικά

-Υλικό:

--κουτί: πλαστικό

--πόρτα και πλαίσιο: χάλυβας

--Χωνευτή τοποθέτηση

--Ονομαστικό ρεύμα 63Α

--Κλάση μόνωσης II

--Αντοχή σε κρούση IK07

--Πρίζες με δυνατότητα περιστροφής 90 μοίρες

--Χρώμα: λευκό RAL 9010


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Βαθμός στεγανότητας (IP)
30
Πλάτος (εκ)
30,5
Βάθος (εκ)
9,65
Υλικό
Πλαστικό
Υπόλοιπα Υλικά
Μέταλλο, Πλαστικό
Κατασκευαστής
Hager

ΕΞΤΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

volta multimedia: χωνευτοί και εξωτερικοί πίνακες

Κατά τη μελέτη ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους τις γραμμές καλωδίωσης, τους ρευματοδότες και τους διακόπτες. Ο έξυπνος μελετητής που σκέφτεται μακροπρόθεσμα δημιουργεί ένα «ολοκληρωμένο δίκτυο», το οποίο εκτός των κλασικών καλωδίων διανομής ενέργειας, περιλαμβάνει και δίκτυο ομοαξονικών καλωδίων ή/και δίκτυο Ethernet. 

Σε αντίθεση με τις συνήθεις λύσεις Wi-Fi και WLAN, εξασφαλίζεται η μέγιστη ταχύτητα μετάδοσης, η αξιοπιστία και η ασφάλεια από παρεμβολές. Ο κεντρικός κόμβος της κυκλοφορίας των δεδομένων βρίσκεται σε ένα ξεχωριστό πίνακα, στο κέντρο της εγκατάστασης. Πιο συγκεκριμένα, επιτυγχάνεται αμφίδρομη επικοινωνία σε όλα τα δωμάτια στα επιθυμητά σημεία. 

Με την εγκατάσταση και χρήση των κατάλληλων συσκευών η πρόσβαση στο δίκτυο είναι διαθέσιμη προς όλους τους χρήστες στα σημεία εργασίας τους, είτε ενσύρματα, είτε ασύρματα.

Διπλός πίνακας: Διανομή ενέργειας και δεδομένων

Η νέα έκδοση volta multimedia είναι κατάλληλη για εφαρμογές πολυμέσων όπως για παράδειγμα η δικτύωση ενός γραφείου ή μιας κατοικίας. Όλα τα στοιχεία επικοινωνίας τοποθετούνται στο εσωτερικό του απευθείας επάνω σε ράγα, ή μέσω patch panel. Τα patch panel τοποθετούνται στο άνω μέρος του πίνακα ενώ οι ενσωματωμένες πρίζες σούκο, για την τροφοδότηση συσκευών, στο κάτω μέρος.
Διαθέσιμοι σε χωνευτή και επίτοιχη έκδοση οι μεταλλοπλαστικοί πίνακες αυτοί διαθέτουν τα ίδια αξιόπιστα τεχνικά χαρακτηριστικά του διαχρονικού πίνακα volta, όπως το ενσωματωμένο αλφάδι στο κουτί χώνευσης και η ειδική έκδοση για τοποθέτηση σε γυψοσανίδα.
Έτσι, συνδυάζοντας έναν πίνακα volta διανομής ενέργειας με έναν πίνακα volta multimedia δημιουργείται μια υβριδική σύνθεση πινάκων με μια εντελώς ενιαία αισθητική.

Σημεία που κάνουν τη διαφορά:

  • -Οι πίνακες είναι εφοδιασμένοι με διάτρητες μεταλλικές πλάτες με σκοπό τη στήριξη εξωτερικών συσκευών πολυμέσων. Για τη στήριξή τους χρησιμοποιούνται τα ειδικά στηρίγματα και οι ιμάντες συγκράτησης των συσκευών.
  • -Το patch panel το οποίο είναι τοποθετημένο σε ράγα DIN στην πρώτη σειρά του πίνακα διαθέτει χωρητικότητα 12 modules. 
    -Εκτός από την έκδοση E-DAT η οποία περιλαμβάνεται στον πίνακα, υπάρχει διαθέσιμη και ειδική έκδοση για Keystone modules. Σε περίπτωση που χρησιμοποιούνται multimedia modules ράγας υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης του patch panel. Συνεργάζεται με modules δικτύου Cat 5e, Cat 6A, οπτικής ίνας, ομοαξονικού καλωδίου, HDMI, USB 2.0, USB 3.0 κλπ.
  • -Η τριπλή πρίζα σούκο βρίσκεται ενσωματωμένη στο κάτω μέρος του πίνακα και προορίζεται για την τροφοδοσία συσκευών πολυμέσων όπως modem, router με Wi-Fi κλπ. Η κάθε πρίζα έχει τη δυνατότητα περιστροφής κατά 90ο για τη διευκόλυνση της τροφοδοσίας των συσκευών.
  • -Οι ειδικά σχεδιασμένες διάτρητες πόρτες υποστηρίζουν την εγκατάσταση ασύρματων συσκευών με σήμα Wi-Fi χωρίς να παρεμποδίζουν το σήμα.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
 

Πολιτική ασφαλείας

 

Πολιτική παράδοσης

 

Πολιτική επιστροφών