Προβολείς 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία
Προβολείς

Οι προβολείς είναι ο καλύτερος τρόπος για να φωτίσετε τον εξωτερικό χώρο του κτηρίου σας, την αυλή σας, το πάρκινγκ, την πρόσοψη . Με τους προβολείς θα φωτίσετε κάθε σπιθαμή και παράλληλα θα είστε σίγουροι για την ασφάλεια του χώρου.

Προβολείς LED τελευταίας τεχνολογίας για καλύτερο φωτισμό και εξοικονόμηση ενέργειας, προβολείς HQI, προβολείς ιωδίνης, προβολείς οικονομίας, προβολείς βαρέως τύπου, προβολείς με ανιχνευτές κίνησης. Προβολείς για κάθε εφαρμογή στο papantoniou.gr!

 • Προβολείς LED

  Η τεχνολογία LED είναι το μέλλον του φωτισμού και ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ποιότητα και οικονομία. Οι προβολείς LED διαθέτουν ανώτερη ποιότητα φωτισμού από τους κλασσικούς προβολείς χάρις στα ενσωματωμένα LED και η οικονομία ρεύματος που παρέχουν φθάνει το 90%. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής. 

  Απλοί προβολείς LED, προβολείς LED SMD, προβολείς LED COB, προβολείς με ανιχνευτή κίνησης. Στο papantoniou.gr θα βρείτε προβολείς LED από τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου στις καλύτερες τιμές.

 • Προβολείς HQI

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε προβολείς HQI (υδραργύρου) για όλες τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις όπως εργοστάσια, γήπεδα, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, μνημεία, γέφυρες κ.ά. στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Προβολείς HQI απλοί, προβολείς HQI βαρέως τύπου, προβολείς HQI συμμετρικής δέσμης, προβολείς HQI ασύμμετρης δέσμης όλοι στο papantoniou.gr.

 • Προβολείς Ιωδίνης

  Στο papantoniou.gr θα βρείτε προβολείς ιωδίνης με μεγάλη απόδοση για κάθε είδους εγκατάσταση. Προβολείς ιωδίνης σε διάφορα Watts και χρώματα, προβολείς ιωδίνης με ανιχνευτές κίνησης και προβολείς ιωδίνης σε ορθοστάτες.

 • Προβολείς Οικονομίας

  Προβολείς οικονομίας για να φωτίσετε πλήρως το χώρο σας και παράλληλα να εξοικονομείτε ενέργεια. Προβολείς οικονομίας για κάθε χρήση, προβολείς οικονομίας φορητοί, προβολείς οικονομίας με ορθοστάτες στις καλύτερες τιμές στο papantoniou.gr!