πριζοδιακόπτες Legrand 

Υπάρχουν 4 προϊόντα.
πριζοδιακόπτες Legrand

Η Legrand είναι μια από τις πιο γνωστές εταιρίες στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού. Στο κατάστημα μας θα βρείτε τεράστια γκάμα των προϊόντων της Legrand, και βέβαια όλες τις σειρές πριζών & διακοπτών (πριζοδιακόπτες) της Legrand: Legrand Valena Life, Legrand Valena, Legrand Niloe, Legrand Oteo, Legrand Plexo, Legrand Celiane & Legrand mosaic.

Εκτός από το διακοπτικό υλικό Legrand στο κατάστημα μας θα βρείτε και άλλα προϊόντα της Legrand. Μην ψάχνετε αλλού για προϊόνταLegrand. Όλο το ηλεκτρολογικό υλικό της Legrand είναι εδώ!

 • πριζοδιακόπτες Valena Life Legrand

  valena.jpg
 • πριζοδιακόπτες Valena Legrand

  Η σειρά διακοπτών Valena της Legrand σας καλωσορίζει σε έναν κόσµο γεµάτο στυλ, κοµψότητα και αμέτρητες επιλογές! Η πλούσια παλέτα χρωµάτων και πλαισίων Valena σας δίνει τη δυνατότητα να δηµιουργήσετε το ύφος που εσείς επιθυµείτε σε κάθε χώρο.

  Κάντε τις επιλογές σας και χαρίστε στο σπίτι σας τη δική σας αισθητική “υπογραφή”. Μοναδικά χρώµατα που εντυπωσιάζουν, µοντέρνα φινιρίσµατα που αναδεικνύουν ιδανικά τη διακόσµηση του σπιτιού. Ο θαυµαστός κόσµος της σειράς πριζών και διακοπτών Valena της Legrand έρχεται να αγγίξει τις αισθήσεις σας και να σας κερδίσει τόσο µε την κοµψότητα όσο και µε την εργονοµία της.

 • πριζοδιακόπτες Niloe Legrand

  Η σειρά Niloe κατασκευάζεται σε εργοστάσια πιστοποιημένα με ISO 14001. Με eco σχεδιασμό που συντελεί στη μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης σε κάθε στάδιο της διάρκειας ζωής του προϊόντος και λειτουργίες που μειώνουν δραστικά την ενεργειακή κατανάλωση σε κτίρια και κατοικίες.

 • πριζοδιακόπτες εξωτερικοί Oteo Legrand

 • πριζοδιακόπτες στεγανοί Plexo Legrand

  Με δείκτη στεγανότητας IP55 για τους επίτοιχους και τους χωνευτούς διακόπτες, η σειρά Plexo IP55 ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις απαιτητικές εξωτερικές εγκαταστάσεις.

  Διατίθεται σε 2 τύπους, συναρμολογούμενη και πλήρης, προσφέροντας μέγιστη ευελιξία επιλογής. Η χωνευτή σειρά διαθέτει επιμήκη νύχια 34mm για σίγουρη συγκράτηση. Η σειρά Artic διαθέτει αντιμικροβιακές ιδιότητες και συνίσταται για χώρους όπου υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις υγιεινής, όπως νοσοκομεία, βιομηχανικές κουζίνες, βρεφονηπιακοί σταθμοί, σχολεία κλπ.
 • πριζοδιακόπτες Celiane Legrand

  Ισορροπημένη και φιλική...


  Η σειρά Celiane ισορροπεί ανάμεσα στην αισθητική και την λειτουργικότητα, μέσα από την αρμονική συνύπαρξη του κύκλου με το ορθογώνιο. Με πρωτοποριακή γκάμα χρωμάτων και υλικών φέρνει μία νέα διάσταση στην αισθητική. Δημιουργήστε ελεύθερα το δικό σας προσωπικό στυλ!

  Η σειρά Celiane προσφέρει νέους εύχρηστους τρόπους για τον έλεγχο φωτισμού. Ξεχάστε τον παραδοσιακό διακόπτη που λειτουργεί μόνο με ένα ON και OFF και ανακαλύψτε νέες κινήσεις που θα απολαύσετε.
  Για να ανάψετε, να σβήσετε ή να ρυθμίσετε το φωτισμό, επιλέξτε την κίνηση που προτιμάτε: μια ελαφρά πίεση, ένα κλικ, ένα απαλό άγγιγμα...
  Ελέγξτε τον φωτισμό με το δικό σας τρόπο.

                                        ... τεχνολογία στην υπηρεσία σας

 • πριζοδιακόπτες Mosaic Legrand

Παράθεση 1 - 4 από 4 αντικείμενα