επαγγελματικός φωτισμός 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία
επαγγελματικός φωτισμός

Ένας όμορφος επαγγελματικός χώρος απαιτεί τον ιδανικό συνδυασμό χρωμάτων και επίπλων, αλλά το συστατικό στοιχείο που δημιουργεί αυτό που ονομάζουμε ειδοποιός διαφορά είναι ο φωτισμός!

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε επαγγελματικά φωτιστικά led, φωτιστικά διαδρόμου - κλιμακοστασίου, προβολείς, εξωτερικά PL - σποτ, καμπάνες - κρεμαστά φωτιστικά, σποτ - ράγες, φωτιστικά δρόμου, φωτιστικά φθορίου, χωνευτά φωτιστικά HQI, χωνευτά φωτιστικά PL και χωνευτά σποτ!

 • Επαγγελματικός φωτισμός LED

  Η τεχνολογία LED εξελίσσεται διαρκώς και χρησιμοποιείται σε ολοένα και περισσότερους τύπους φωτιστικών, εξασφαλίζοντας την ίδια ή και καλύτερη σε κάποιες περιπτώσεις απόδοση. Έτσι δίνεται η δυνατότητα να αντικατασταθεί οποιοσδήποτε τύπος φωτιστικού παλιάς τεχνολογίας με ένα σύγχρονο φωτιστικό LED, προστατεύοντας το περιβάλλον και την τσέπη σας!

  Βρείτε στο κατάστημα μας φωτιστικά LED κάθε είδους, όπως προβολείς LED, φωτιστικά απλίκες LED, χωνευτά φωτιστικά LED, σποτ LED, φωτιστικά δρόμου LED, επίτοιχα φωτιστικά LED, κρεμαστά φωτιστικά LED, φωτιστικά οροφής LED και φωτιστικά ψευδοροφής LED.

 • Φωτιστικά Διαδρόμου - Κλιμακοστασίου

  Ο φωτισμός των διαδρόμων πρέπει να είναι λειτουργικός και ενεργειακά αποδοτικός. Η χρήση των φωτιστικών διαδρόμου προσφέρει στο διάδρομο συγκεκριμένη δομή και διευκολύνει τον προσανατολισμό των επισκεπτών.

  Απ' την άλλη μεριά η ασφάλεια αποτελεί θέμα πρωταρχικής σημασίας στα κλιμακοστάσια. Ο κατάλληλος φωτισμός με επαρκή φωτεινότητα χωρίς αντανακλάσεις εξασφαλίζει την ασφαλή διέλευση προς τα επάνω ή προς τα κάτω στις σκάλες με τα σωστά φωτιστικά κλιμακοστασίου!

 • Προβολείς

  Οι προβολείς είναι ο καλύτερος τρόπος για να φωτίσετε τον εξωτερικό χώρο του κτηρίου σας, την αυλή σας, το πάρκινγκ, την πρόσοψη . Με τους προβολείς θα φωτίσετε κάθε σπιθαμή και παράλληλα θα είστε σίγουροι για την ασφάλεια του χώρου.

  Προβολείς LED τελευταίας τεχνολογίας για καλύτερο φωτισμό και εξοικονόμηση ενέργειας, προβολείς HQI, προβολείς ιωδίνης, προβολείς οικονομίας, προβολείς βαρέως τύπου, προβολείς με ανιχνευτές κίνησης. Προβολείς για κάθε εφαρμογή στο papantoniou.gr!

 • Επίτοιχα PL - Σποτ

  Με τον όρο επίτοιχα εννοούνται τα φωτιστικά PL και τα σποτ τα οποία δεν είναι χωνευτά. Τοποθετούνται εξωτερικά της οροφής και δεν χρειάζονται ψευδοροφή. Στο papantoniou.gr θα βρείτε μία πλήρης γκάμα προϊόντων από LED μέχρι τετραπλά σποτ.

  Επίτοιχα PL φωτιστικά, σποτ μονά, διπλά, τριπλά και πολλά άλλα ακόμη για να φωτίσετε πλήρως και σωστά τον επαγγελματικό σας χώρο. Επίτοιχα PL LED, σποτ LED, σποτ κινητά και πληθώρα άλλων στις καλύτερες τιμές για επαγγελματίες.
 • Βιομηχανικές Καμπάνες - Κρεμαστά Φωτιστικά

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε βιομηχανικές καμπάνες και κρεμαστά φωτιστικά για όλους τους επαγγελματικούς χώρους όπως καταστήματα, γραφεία, εργοστάσια κ.ά. Βιομηχανικές καμπάνες από ανοξείδωτο ατσάλι για να αντέχουν σε όλες τις συνθήκες και καμπάνες κρεμαστές με ενσωματωμένο LED ώστε να έχετε την καλύτερη ποιότητα φωτισμού με τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Φωτιστικά κρεμαστά και βιομηχανικές καμπάνες για επαγγελματίες και όχι μόνο στο papantoniou.gr.
 • Σποτ Ράγας – Φωτιστικά - Ράγες

  Η τεχνολογία των LED έχει εισχωρήσει σε όλους τους τομείς του φωτισμού. Η νέα τάση στον επαγγελματικό φωτισμό και στο φωτισμό καταστημάτων είναι η επιλογή σποτ ράγας με chip LED ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση χρωμάτων στα προϊόντα μας εξοικονομώντας παράλληλα μεγάλες ποσότητες ενέργειας.

  Στο papantoniou.gr θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα φωτιστικών και σποτ ράγας μαζί με τα απαραίτητα αξεσουάρ (ράγες, αντάπτορες, τροφοδοτικά) για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Ακολουθήστε την πρόοδο της τεχνολογίας επιλέγοντας σποτ ράγας LED και θα δείτε τα προϊόντα σας να «ζωντανεύουν» και το λογαριασμό του ηλεκτρικού να συρρικνώνεται. 

 • Φωτιστικά Δρόμου

  Πιστεύουμε στην ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων φωτιστικών δρόμου, οι οποίες βελτιώνουν και ομορφαίνουν τις ζωές των ανθρώπων. Στο κατάστημα μας θα βρείτε συστήματα που αυξάνουν τη δυνατότητα κατοίκησης και σύνδεσης του εξωτερικού σας περιβάλλοντος! Φυσικά διαθέτουμε και φωτιστικά δρόμου τεχνολογίας LED κάνοντας τον χώρο σας πιο “πράσινο”!

 • Φωτιστικά Φθορίου

  Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε τη μεγαλύτερη συλλογή από φωτιστικά φθορίου οροφής ή επίτοιχα φωτιστικά φθορίου, φωτιστικά φθορίου εσωτερικού χώρου, χωνευτά φωτιστικά φθορίου ή και κρεμαστά φωτιστικά φθορίου. Θα βρείτε φωτιστικά φθορίου ιδανικά για χώρους γραφείων, καταστημάτων και συνεδριακούς χώρους, όπως και για αποθήκες ή άλλους επαγγελματικούς χώρους.

  Όλα τα φωτιστικά φθορίου είναι κατασκευασμένα για τις νέες γενιές λαμπτήρων Τ5 και Τ8. Για επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας με τα φωτιστικά φθορίου μπορείτε να προμηθευτείτε λάμπες LED Τ8!

 • Χωνευτά HQI

 • Χωνευτά PL

 • Χωνευτά Σποτ